Magisch: mijn coverstory voor The Art of Living

Magisch: mijn coverstory voor The Art of Living

12-2021 | Birgitta van der Linden

Na ruim 15 jaar aan publicaties maakt mijn hart nog altijd een sprongetje als er een magazine in mijn brievenbus ligt waar ik aan mee mocht werken. Als klein meisje verstopte ik me bij de tijdschriftenrekken van de lokale boekwinkel. Bladerde ik al die waanzinnig mooie exemplaren door en droomde ik ervan dat mijn naam daar een keer in zou staan. Mijn droom kwam uit. 


Trots en dankbaar dat ik ook weer aan deze nieuwe uitgave van The Art of Living mee mocht werken. Toen ik een aantal maanden geleden werd gevraagd naar Bloemendaal te gaan voor een interview met die knappe man op de cover, zei ik uiteraard meteen ‘ja!’.

Jeroen van Zwetselaar verbindt op poëtische wijze de ziel van de bewoner met die van de woning. Net zoals muziek dat zo mooi kan, wil hij zijn opdrachtgever raken, diens ware identiteit naar boven halen en vertalen naar de leefomgeving. Hij creëert een spanningsveld tussen oud en nieuw, met eerlijke materialen en designs. Voor Jeroen is het interieur een dans op het ritme van de architectuur. Pure poëzie. Lees in deze editie alles over zijn holistische in- en exterieurkunst op hoog niveau.