aanbod

aanbod

Dit kan ik voor jou betekenen

aanbod

Redigeren, corrigeren of herschrijven van bestaande teksten

Heb je een tekst die niet lekker loopt? Ik help je met het redigeren, corrigeren of volledig herschrijven van je tekst(en). Bij tekstcorrectie pas ik de spelfouten en andere grammaticale missers aan. Bij het redigeren van een tekst geef ik ook een advies en herschrijf ik alinea’s. Het herschrijven van een tekst bestaat uit corrigeren, redigeren én het schrijven van nieuwe zinnen en alinea’s. Mogelijk krijgt de tekst ook een nieuwe structuur.

Deze dienst kun je bijvoorbeeld boeken bij websiteteksten, teksten voor een flyer, brochure, portfolio, jaarboek, jaarverslag, white paper, online content voor social media, maar ook als je een ghostwriter zoekt voor je boek.

Ter info: ik heb kennis van SEO, maar ik geloof online in de kracht van storytelling. Ben je op zoek naar een SEO-tekstschrijver, dan verwijs ik je door naar een van mijn collega’s.

Investering: op aanvraag

Schrijven van artikelen voor vakbladen en consumentenbladen

Interesse in een samenwerking voor een vak- of consumentenblad, voor de redactie,  hoofdredactie of eindredactie? Ik verdiep me al bijna 20 jaar in de kunst van het bladenmaken. Van de ankeilers en de bladformule tot de plank, de tone of voice en de crossmediale inzet: als bladenmaker til ik het magazine naar een nog hoger niveau. Ik denk graag met je mee en heb korte lijntjes en een breed netwerk in alle disciplines.

Investering: op aanvraag

Schrijf je vrij: 1-op-1 VIP-sessie

Zit er van alles in je hoofd maar kun je er niet goed bij of lukt het je niet de woorden op papier te zetten?

Laat je verrassen door een dag die in het teken staat van creativiteit en content. Ben je vooral op zoek naar praktische tips & tricks voor diverse communicatiedoeleinden of wil je hulp bij storytelling, je websiteteksten, teksten voor een flyer, brochure, portfolio, jaarboek, jaarverslag, white paper, online content voor social media of dat boek dat je al jarenlang wilt schrijven? Ik heb bijna 20 jaar ervaring als ghostwriter, bladenmaker, contentmanager, hoofdredacteur, eindredacteur en communicatieprofessional en help je graag met jouw tekstuele uitdagingen.

Waar en wanneer:

Van 10 tot 16 uur op een nader te bepalen locatie

Inclusief:

Heerlijke lunch

Materialen voor de dag

Follow-up van een uur een maand later via Skype/telefoon. Tijdens deze follow-up kun je al je vragen stellen en geef ik je aanvullende tips en adviezen.

Investering: op aanvraag

Content op maat voor creatieve ondernemers

Heb je een (andere) tekstuele uitdaging waar ik je mee kan helpen? Ik creëer graag een aanbod op maat!

Investering: op maat

testimonials

testimonials

klanten zeggen

reacties